SCHOOLFOTOGRAFIE, PEUTERSPEELZAAL & KINDERDAGVERBLIJF FOTOGRAFIE

Wilt je graag frisse, eigentijdse en professionele foto’s laten maken op uw school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf door een fotografe uit de eigen regio met veel ervaring in het fotograferen van kinderen? Lees dan deze informatie eens rustig door over mijn werkwijze en de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kan er vrijblijvend een afspraak worden gemaakt om alle wensen en vragen door te spreken en verdere informatie te verstrekken. Neem gerust contact op via 06 53236403 of info@aggesoes.nl

 

DE FOTOSESSIE

Als sinds 1999 ben ik zelfstandig fotografe en ik heb veel ervaring opgedaan met het fotograferen van kinderen, gezinnen, bedrijven en het maken van portretten. Ook fotografeer ik met heel veel plezier op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen en het speciaal onderwijs. De hoeveelheid kinderen die ik mag fotograferen maakt mij niet uit, ook bij kleinere aantallen kom ik met veel plezier fotograferen maar ook grotere aantallen zijn geen enkel probleem.

 

Ik maak de foto’s op een efficiënte, rustige en professionele wijze waarbij ik in een zo kort mogelijke tijd het beste van het kind naar boven probeer te halen zodat er echte portretten ontstaan, foto’s waarin de ouders hun kind zullen herkennen en met plezier naar kijken. 

 

Tijdens de sessie maak ik meerdere foto's van ieder kind zodat naderhand door de ouders gekozen kan worden uit minstens 3 tot 5 verschillende foto's per kind welke op verschillende manieren zijn nabewerkt. De foto’s kunnen naderhand besteld worden in mijn online webshop welke gekoppeld is aan mijn website. Er kan uit diverse voordelige pakketten worden gekozen maar ook voor fotoafdrukken, canvassen, digitale bestanden en diverse funproducten zoals telefoonhoesjes, tassen etc. Natuurlijk is er geen bestelverplichting, alles is vrijblijvend!

 

Er is al een basis fotopakket te bestellen vanaf €10,- incl. een portretfoto, pasfotovel en groepsfoto

DE ACHTERGRONDEN

In overleg is er van alles mogelijk. In mijn portfolio staan voorbeelden van wat ik al eens heb gemaakt maar het is ook mogelijk om in overleg zelf iets samen te stellen of voor een thema te kiezen. In het informatiedocument welke onderaan deze pagina te downloaden is staat ook een overzicht van de mogelijke achtergronden.

DE VOORDELEN

 • Bestellingen verlopen via mijn webshop en betalingen via Ideal. Alles gaat dus buiten de school om waardoor je er geen omkijken naar hebt.

 • De foto’s worden binnen enkele weken na de fotosessies per persoon in een online webshop geplaatst zodat ze kunnen worden bekeken en besteld.

 • Zodra de foto’s in de webshop staan ontvangt de school gepersonaliseerde inlogkaartjes die kunnen worden uitgedeeld.

 • Bestelde foto’s kunnen naderhand in overleg worden geleverd aan de school zodat ze uitgedeeld kunnen worden, op deze manier besparen ouders verzendkosten. Ik spreek dan een uiterste besteldatum af en verzamel alle bestellingen. 

 • Bestellen kan ook rechtstreeks via de webshop waarbij de verzendkosten voor de ouders/verzorgers zijn, dit kan ook nog na de uiterste besteldatum.

 • De ouders kunnen aan de hand van hun favoriete foto’s een pakket naar keuze samenstellen, hierbij zijn er mogelijkheden voor ieder budget.

 • Er zijn voor de school geen kosten verbonden aan het laten maken van de schoolfoto’s door Aggesoes, er zijn alleen maar leuke voordelen.

 • Vanzelfsprekend kunnen broertjes en zusjes samen worden gefotografeerd.  

 • De leerkrachten kunnen individueel gefotografeerd worden. Iedere leerkracht ontvangt een besteltegoed voor het kosteloos bestellen van een fotopakketje.

 • Alle leerkrachten ontvangen een gratis fotoafdruk van de groepsfoto van hun eigen groep op formaat 13x18cm.

 • Ik maak (indien gewenst) kosteloos een team foto van alle leerkrachten samen, de school ontvangt deze op formaat 15x22cm. Hiervoor kan ik ook op een ander moment terug komen als dit handiger is. 

 • De school ontvangt van iedere groepsfoto een fotoafdruk op formaat 15x22cm.

 • De school ontvangt een DVD met hierop de digitale fotobestanden van 1 portretfoto van iedere leerling, de gemaakt groepsfoto's, de teamfoto en een portretfoto van de leerkrachten indien deze gemaakt zijn. 

 

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Bel of mail me gerust via 06 53236403 of info@aggesoes.nl