INFORMATIE SCHOOLFOTOGRAFIE, PEUTERSPEELZAAL & KINDERDAGVERBLIJF FOTOGRAFIE

Wilt u graag frisse, eigentijdse en professionele foto’s laten maken op uw school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf door een fotografe uit uw eigen regio? Lees dan deze informatie eens rustig door over mijn werkwijze en de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kan er vrijblijvend een afspraak worden gemaakt om uw wensen door te spreken en verdere informatie te verstrekken. Neem gerust contact op via 06 53236403 of info@aggesoes.nl

 

DE FOTOSESSIE

Ik maak de foto’s op een efficiënte, rustige en professionele wijze waarbij ik in een zo kort mogelijke tijd het beste van het kind naar boven probeer te halen zodat er echte foto’s ontstaan, foto’s waarin de ouders hun kind zullen herkennen.

Tijdens de sessie maak ik meerdere foto's van ieder kind zodat naderhand voldoende keuze is voor de ouders. De foto’s kunnen naderhand besteld worden middels een online webshop welke gekoppeld is aan mijn website. Er kan uit diverse voordelige pakketten worden gekozen en er kunnen ook losse fotoafdrukken, canvassen, digitale bestanden en diverse andere producten zoals telefoonhoesjes en tassen worden besteld.

Er is al een fotopakket vanaf €9.-

DE ACHTERGRONDEN

In overleg is er van alles mogelijk. In mijn portfolio ziet u wat voorbeelden van wat ik al eens heb gemaakt maar het is ook mogelijk om in overleg zelf iets samen te stellen bv voor een thema te kiezen. Graag adviseer ik u over de  mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. 

DE VOORDELEN

 • De foto's kunnen via mijn online webshop  worden bekeken, betaald  en besteld.

 • Betalingen gaan online d.m.v. ideal dus hier heeft de school/KDV geen omkijken naar.

 • Geen extra werk voor de school/KVD behalve het uitdelen van de inlogcodes en het vooraf kenbaar maken van de fotodag (flyers om op te hangen worden vooraf geleverd).

 • De school/KDV ontvangt een DVD met hierop de digitale fotobestanden van 1 portretfoto van ieder kind en indien van toepassing van de gemaakt groepsfoto's, de team foto en een portretfoto van de leerkrachten. Leuk om te gebruiken voor Vader/Moederdag of andere gelegenheden.

 • De verdere afhandeling van de bestellingen gaat in overleg. Er kan worden gekozen voor bestellen en verzenden via de webshop waarbij de verzendkosten van €2,98 per order voor de ouders/verzorgers zijn, of voor het afgeven van de bestellingen bij de school zodat de order door de school kan worden uitgedeeld, op deze manier zijn er geen verzendkosten voor de ouders/verzorgers.

 • De ouders kunnen zelf aan de hand van hun favoriete foto’s een pakket naar keuze samenstellen, hierbij zijn er mogelijkheden voor ieder budget en keuze uit verschillende foto’s.

 • Er zijn voor de school geen kosten verbonden aan het laten maken van de schoolfoto’s door Aggesoes.

 • In overleg is het mogelijk een moment te plannen om broertjes en zusjes samen te fotograferen.

 • Er is veel mogelijk in overleg, ik ben flexibel en houd graag rekening met de wensen van de school of het KDV

 

Wilt u graag meer info of een vrijblijvend gesprek? Bel of mail me gerust 06 53236403 of info@aggesoes.nl

© 2020 by  AGGESOES | Fotografie by Agnes Bos
Algemene voorwaarden

 • Facebook Social Icon
 • Instagram
 • LinkedIn Social Icon