© 2019 by  AGGESOES | Fotografie by Agnes Bos

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

PORTFOLIO PUUR PORTRET

Pure portretten maken zijn mijn echte passie! Ik geniet van het fotograferen van kinderen of volwassenen zonder verder onnodige opsmuk, zo puur mogelijk voor een zwarte of witte achtergrond. En dan volgt naderhand het nabewerken van de mooiste beelden in lightroom tot prachtige en unieke beelden. 
Deze foto's maak ik in een studiosetting met een daglichtlamp. Deze setting is vrij eenvoudig maar door de prettige omgeving en het gebruik van alleen daglichtlamp (dus geen flitslicht) voelt men zich al snel op zijn gemak en ontstaan hierdoor echte ontspannen foto's . De tijd die ik nodig heb voor het maken van deze foto's varieert een beetje en is afhankelijk van de omstandigheden. Ik heb in ieder geval nooit haast en neem de tijd voor het maken van de mooiste foto's. Gemiddeld ben ik 30 tot 60 minuten bezig met een sessie. De foto's bewerk ik na en binnen ongeveer een week ontvang je via de mail een login voor je eigen beveiligde galerij zodat je de foto's op je gemak thuis kunt bekijken en eventueel ook door kunt sturen naar anderen. Ik heb in mijn thuisstudio diverse producten waarop een foto kan worden afgedrukt, hierbij kun je denken aan canvas, forex, plexiglas, dibound maar natuurlijk ook gewoon op fine art fotopapier. En natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de digitale bestanden te kopen. Ik heb diverse pakketten samengesteld, er zit vast wel een pakket bij wat aansluit bij jullie wensen.

 

Als er toch nog vragen zijn of je wilt een afspraak maken, mail me gerust op info@aggesoes.nl 

Mijn prijslijst kun je via deze link downloaden of opvragen via de mail. Onder tarieven vind je ook nog de nodige info w.b.t. de kosten van een sessie en mijn volledige producten prijslijst.