INFORMATIE PUUR PORTRET

Deze foto's maak ik in mijn studio of bij jullie thuis. De tijd die ik nodig heb voor het maken van deze foto's varieert een beetje en is afhankelijk van de omstandigheden. Ik heb in ieder geval nooit haast en neem de tijd voor het maken van de mooiste en meest herkenbare foto's. Ik ben naar schatting gemiddeld 30 tot 60 minuten bezig met een sessie. De foto's bewerk ik zorgvuldig na en binnen ongeveer een week ontvang je via de mail een login voor je eigen beveiligde galerij zodat je de foto's op je gemak thuis kunt bekijken en eventueel ook door kunt sturen naar familie of vrienden. Als jullie het goed vinden geef ik graag al eerder een preview op mijn social media (facebook en instagram).

zwartwitachtergrond.jpg

Pakketten pure portretten

PUUR basis

€25,-

Puur portret sessie exclusief digitale bestanden
Bij de keuze voor dit pakket kun je naderhand zelf je pakket uitbreiden
Ieder extra persoon uit hetzelfde gezin is met 50% korting w.b.t de sessiekosten

 

PUUR mini

€99,-

Incl. 6 digitale HR bestanden
Voor maximaal 2 personen uit hetzelfde gezin. 
Ieder extra persoon uit hetzelfde gezin kost €20,- extra

 

PUUR maxi

€149,-

Incl. 10 digitale HR bestanden
Voor maximaal 2 personen uit hetzelfde gezin. 
Ieder extra persoon uit hetzelfde gezin kost €20,- extra

 

PUUR XL

€199,-

Incl. minimaal 20 digitale HR bestanden
Voor maximaal 2 personen uit hetzelfde gezin. 
Ieder extra persoon uit hetzelfde gezin kost €20,- extra

 

 

  • De portretten worden individueel gemaakt. Soms lukt het om ook nog wat foto’s van kinderen samen te maken, ik bekijk ter plaatse of dit haalbaar is gezien de omstandigheden maar dit heeft nooit mijn eerste prioriteit. 

  • De prijzen zijn inclusief mijn tijd voor het maken en nabewerken van de foto’s in lightroom en photoshop. 

  • De fotoreportage zal ongeveer 30 tot 60 minuten in beslag nemen

  • Naderhand plaats ik de nabewerkte beelden op een persoonlijke beveiligde gallery zodat je de foto’s zelf kunt uitzoeken en eventueel kunt delen met anderen

  • Je hebt de keuze om je sessie uit te breiden zoals je zelf wilt. Dit kan met digitale bestanden maar ook met prachtige producten om aan de wand te hangen zoals canvas, dibound of forex. Ik heb ook mooie fotoblokken in diverse uitvoeringen die je neer kunt zetten of op kunt hangen.  Ook lever ik minialbums en fotoalbums en natuurlijk kun je ook fotoafdrukken bij me bestellen. Ik neem demoproducten mee tijdens de fotoreportage

  • Bij de keuzen voor digitale fotobestanden ontvang je deze in hoge resolutie zodat deze zelf kunt laten afdrukken op fotopapier, canvas of een ander product in ieder gewenst formaat.

  • Bij de keuze voor de basissessie kunnen de digitale bestanden in pakketjes worden gekocht, hoe meer digitale bestanden je koopt des de goedkoper ze per stuk worden.

Informatie over de fotosessie

De foto’s worden gemaakt voor een zwarte of witte achtergrond. Waar mogelijk maak ik de foto’s met alleen daglicht als dit voldoende aanwezig is. Ik zal ook mijn lampen meenemen zodat ik altijd onder alle omstandigheden het juiste licht heb. 
Mijn achtergrond is een scherm wat ik uit kan rollen en maar weinig plaats inneemt. Ik ga op zoek naar een plekje bij jullie in huis waar ik geen hinder van eventueel zonlicht heb en maar wel zoveel mogelijk daglicht. Mocht het niet mogelijk zijn om de foto’s op een lichte plek te maken dan is dit ook prima, dan gebruik ik mijn (daglicht)lampen om het juiste licht te creëren. 
 

Kledingtips

Voor het maken van een puur portret is het mooi om neutrale bovenkleding te dragen zonder grote prints of afleidende teksten zodat alle aandacht naar het gezicht gaat. Zwarte bovenkleding of eventueel een andere donkere kleur is erg mooi bij een zwarte achtergrond terwijl wit en lichte tinten prachtig is bij wit. Natuurlijk kun je ook juist voor contrast kiezen, dat kan ook echt prachtig zijn. 
Je kunt hierbij afhankelijk van het seizoen denken aan een coltrui of een vestje, shirtje of blouse met wat kant aan de bovenzijde of een mooie blouse met kraag. Een neutraal aansluitend T-shirt of hemdje met spaghettibandjes is ook altijd goed. Bij jongere kinderen is het ook mooi wanneer ze geen bovenkleding dragen en een ontbloot bovenlijf hebben. Leg bij twijfel gerust wat extra kleding klaar zodat we samen kunnen kijken wat het meest geschikt is. Als je portretten bij elkaar wilt gaan hangen dan is het voor de eenheid wel aan te raden om iedereen of een lange mouw, of een korte mouw te laten dragen. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel, app of mail me gerust op 06 53236403  of  info@aggesoes.nl