INFORMATIE PUUR PORTRET

Portretfotografie en met name het maken van pure portretten is echt mijn echte passie! Ik geniet van het fotograferen van kinderen of volwassenen zo puur mogelijk voor een zwarte, witte of gekleurde achtergrond. De tijdloze portretten die ik maak zijn ontzettend waardevol voor nu maar ook voor later. In de nabewerking wordt het portret pas echt af gemaakt. Dit doe ik door het gebruiken van lightroom en photoshop. Er zijn verschillende manieren qua nabewerking en deze keuzes zijn mede afhankelijk van de achtergrond. Door op het menu PUUR PORTRET te klikken kun je de verschillende categorieën bekijken.

Deze foto's maak ik in een studiosetting bij jullie thuis, in deze setting voelt men zich al snel op zijn gemak en hierdoor ontstaan echte ontspannen en pure portretten. De tijd die ik nodig heb voor het maken van deze foto's varieert een beetje en is afhankelijk van de omstandigheden. Ik heb in ieder geval nooit haast en neem de tijd voor het maken van de mooiste en meest herkenbare foto's. Ik ben naar schatting gemiddeld 30 tot 60 minuten bezig met een sessie. De foto's bewerk ik zorgvuldig na en binnen ongeveer een week ontvang je via de mail een login voor je eigen beveiligde galerij zodat je de foto's op je gemak thuis kunt bekijken en eventueel ook door kunt sturen naar familie of vrienden. Als jullie het goed vinden geef ik graag al eerder een preview op mijn social media (facebook en instagram).

Een puur portret boek je al vanaf €25.- p.p (ieder extra persoon uit hetzelfde gezin 50% korting op de sessieprijs)

In het menu onder prijslijst kun je mijn volledige prijslijst bekijken.
De sessies kun je indien gewenst uitbreiden met digitale bestanden of mooie producten. 
Ik heb  diverse demo producten waarop een foto kan worden afgedrukt, hierbij kun je denken aan canvas, forex, plexiglas, dibound maar natuurlijk ook gewoon op fine art fotopapier. Ook kun je er ook voor kiezen om de digitale bestanden te kopen. Ik heb diverse pakketten samengesteld, er zit vast wel een pakket bij wat aansluit bij jullie wensen. Door in het het menu op puur portret te klikken kun je mijn portfolio met pure portretten bekijken. 

Als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken, bel mail of app me dan gerust 

 

06 53236403 

info@aggesoes.nl

© 2020 by  AGGESOES | Fotografie by Agnes Bos
Algemene voorwaarden

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon