NEWBORN FOTOGRAFIE

Het klinkt heel cliché maar wat gaat het snel! 
Zo ontdek je dat je zwanger bent en voor je het weet heb je je kleintje in je armen. Heerlijk zo'n klein wondertje wat helemaal afhankelijk van papa en mama maar zich in een razendsnel tempo ontwikkeld tot een echt minimensje. Dat hele kleine is voorbij voor je het in de gaten hebt. Wat is het fantastisch om voor newbornfotografie te kiezen zodat je mooie foto's hebt van deze bijzondere periode zodat dit een eeuwige herinnering blijft om te koesteren. 

Wil je ook een newbornsessie boeken ? Doe dit dan het liefst zo snel mogelijk zodat ik alvast een plekje kan reserveren in mijn agenda op basis van de uitgerekende datum. Als de baby er dan is hoor ik graag zo snel mogelijk van jullie (dit mag door te bellen maar ook via de mail of app) en dan plannen we de definitieve afspraak in. Dit gebeurd bij voorkeur binnen 2 weken na de geboorte.  De prijs van een sessie is als volgt:

Pakket NEWBORN                                  €125,-  speciaal voor jullie pasgeboren baby

  • Unieke en zeer waardevolle newbornreportage van jullie baby binnen 3 weken na de geboorte bij jullie thuis of in de studio

  • Fotosessie van 2 a 3 uur en het naderhand bewerken van de gemaakte foto’s tot prachtige beelden.

  • Naderhand keuze via een beveiligde galerij keuze uit een ruime hoeveelheid foto’s in verschillende nabewerkingen.

  • Inclusief een minialbum met echte foto’s van hoge kwaliteit

  • 2 fotoafdrukken van 20x30cm op fine art fotopapier

 

De newbornreportage kun je indien gewenst uitbreiden met digitale bestanden of mooie producten. Ik heb in mijn studio diverse demo producten waarop een foto kan worden afgedrukt, hierbij kun je denken aan canvas, forex, plexiglas, dibound maar natuurlijk ook gewoon op fine art fotopapier. Ook kun je er ook voor kiezen om de digitale bestanden te kopen. Ik heb diverse pakketten samengesteld, er zit vast wel een pakket bij wat aansluit bij jullie wensen. Door in het menu op prijslijst te klikken vind je mijn uitgebreide prijslijst.

 

Dit pakket kan ook worden uitgebreid met fotoafdrukken, diverse wanddecoraties en andere mooie producten.

Als er nog vragen zijn , je wilt een uitgebreide prijslijst of je wilt een afspraak maken, mail me gerust op info@aggesoes.nl