INFORMATIE LOCATIE & LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Voor een spontane en ongedwongen fotosessie op een afgesproken buitenlocatie of bij jullie thuis kun je ook een afspraak bij me maken.

De locatiesessies zijn ideaal voor gezinsfotografie, familiefotografie maar ook voor een loveshoot, zwangerschapsfotografie of een leuke fotosessie samen met je vriendinnen. En dit kan in ieder jaargetijde! De zomer en lente zijn natuurlijk prachtig maar de herfst en winter zijn ook erg mooie jaargetijden om foto's te maken.  De locatie is mede erg bepalend voor het eindresultaat van de fotoreportage. Een mooie natuurlijke omgeving zoals bijvoorbeeld de katshaar of het bargerveen maar ook het bos is altijd leuk maar een wat meer stoere omgeving met oude gebouwen, stoere elementen enz is ook echt een aanrader. In overleg bepalen we samen een geschikte locatie. 

 

Wanneer je graag een fotoreportage van je gezin in jullie eigen omgeving wilt hebben kun  je ook voor fotografie op locatie kiezen want dan kom ik bij jullie thuis voor een fotosessie. Ook voor je newborn baby of babyfotografie van jullie kindje die al een aantal maandjes jong is  of als je zwanger bent is een lifestyle fotosessie erg leuk om voor te kiezen. De foto's worden in jullie eigen huis gemaakt dit maakt de foto's alleen maar persoonlijker. Je hoeft je huis niet uit en hebt dus altijd alles bij de hand en ik probeer me zoveel mogelijk aan te passen aan het ritme van jullie als gezin of jullie wensen.
 

Een locatie sessie boek je al vanaf €25.- (max 5 personen) 

In het menu onder prijslijst kun je mijn volledige prijslijst bekijken

 

© 2020 by  AGGESOES | Fotografie by Agnes Bos
Algemene voorwaarden

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon