© 2020 by  AGGESOES | Fotografie by Agnes Bos
Algemene voorwaarden

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

PORTFOLIO LOCATIEFOTOGRAFIE

Een spontane en ongedwongen fotosessie op een afgesproken locatie lekker in de buitenlucht! Heerlijk en ideaal voor gezinsfotografie, familiefotografie maar ook voor loveshoots, zwangerschapsfotografie of een leuke fotosessie samen met je vriendinnen. Dit kan in ieder jaargetijde! De zomer en lente zijn natuurlijk prachtig maar de herfst en winter zijn ook erg mooie jaargetijden om foto's te maken.  De locatie is mede erg bepalend voor het eindresultaat van de foto's. Een mooie natuurlijke omgeving zoals bijvoorbeeld de katshaar of het bargerveen maar ook het bos is altijd leuk maar een wat meer stoere omgeving met oude gebouwen, stoere elementen enz is ook echt een aanrader. In overleg bepalen we samen een geschikte locatie.  Als jullie huis en tuin zich er voor leent is het ook mooi om hier foto's te maken. De foto's krijgen op deze manier een extra persoonlijk tintje. We kunnen ook een volledige sessie bij jullie thuis doen binnenshuis. Dit is voor een gezin met jonge kinderen ook echt een aanrader!
We zijn natuurlijk wel een beetje afhankelijk van het weer wanneer we een buitensessie plannen maar wanneer het nodig is kunnen we de afspraak kosteloos verplaatsen naar een ander moment.

 

De kosten van een locatiesessie zijn afhankelijk van de samenstelling. Onder tarieven vind je meer informatie over de prijzen voor locatiefotografie die ik hanteer. 


Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om zo een beeld te krijgen van wat ik tot nu toe heb gemaakt. 

Als er toch nog vragen zijn of je wilt een afspraak maken, mail me gerust op info@aggesoes.nl