INFORMATIE LOCATIE & LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Voor een spontane en ongedwongen fotoreportage met je gezin, familie of van je kinderen op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis kun je ook een afspraak bij me maken. Lees de informatie op deze pagina gerust door en mocht je nog vragen hebben dan stel ze gerust. Via het menu onder locatie kun je mijn portfolio bekijken. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel, app of mail me gerust op 06 53236403  of  info@aggesoes.nl

Fotoreportage basis

€50,-

De fotoreportage exclusief digitale bestanden
Bij de keuze voor dit pakket kun je naderhand zelf je pakket uitbreiden

Fotoreportage voor een gezin of familie op een mooie buitenlocatie

 

Fotoreportage mini

€99,-

Incl. 8 digitale HR bestanden
Fotoreportage voor een gezin of familie op een mooie buitenlocatie

 

Fotoreportage maxi

€149,-

Incl. 15 digitale HR bestanden
Fotoreportage voor een gezin of familie op een mooie buitenlocatie

 

Fotoreportage XL

€199,-

Incl minimaal 25 digitale HR bestanden
Fotoreportage voor een gezin of familie op een mooie buitenlocatie

 

  • De reportagekosten zijn inclusief mijn tijd voor het maken en nabewerken van de foto’s in lightroom en photoshop.

  • De reportage zal ongeveer 60 minuten in beslag nemen

  • Naderhand plaats ik de nabewerkte beelden op een persoonlijke beveiligde gallery zodat je de foto’s zelf kunt uitzoeken en eventueel kunt delen met anderen

  • Je hebt de keuze om je sessie uit te breiden zoals je zelf wilt. Dit kan met digitale bestanden maar ook met prachtige producten om aan de wand te hangen zoals canvas, dibound of forex. Ik heb ook mooie fotoblokken in diverse uitvoeringen die je neer kunt zetten of op kunt hangen.  Ook lever ik minialbums en fotoalbums en natuurlijk kun je ook fotoafdrukken bij me bestellen. Ik neem demoproducten mee tijdens de fotoreportage

  • Bij de keuzen voor digitale fotobestanden ontvang je deze in hoge resolutie zodat deze zelf kunt laten afdrukken op fotopapier, canvas of een ander product in ieder gewenst formaat.

  • Bij de keuze voor de basissessie kunnen de digitale bestanden in pakketjes worden gekocht, hoe meer digitale bestanden je koopt des de goedkoper ze per stuk worden.

 

Specifieke reportage zoals een newbornreportage of bedrijfsfotografie hebben een aparte prijslijst.

De locatiesessies zijn ideaal voor gezinsfotografie, familiefotografie maar ook voor een loveshoot, zwangerschapsfotografie of een leuke fotosessie samen met je vriendinnen. En dit kan in ieder jaargetijde! De zomer en lente zijn natuurlijk prachtig maar de herfst en winter zijn ook erg mooie jaargetijden om foto's te maken.  De locatie is mede erg bepalend voor het eindresultaat van de fotoreportage. Een mooie natuurlijke omgeving zoals bijvoorbeeld de katshaar of het bargerveen maar ook het bos is altijd leuk maar een wat meer stoere omgeving met oude gebouwen, stoere elementen enz is ook echt een aanrader. In overleg bepalen we samen een geschikte locatie. 

 

Wanneer je graag een fotoreportage van je gezin in jullie eigen omgeving wilt hebben kun  je ook voor fotografie op locatie kiezen want dan kom ik bij jullie thuis voor een fotosessie. Ook voor je newborn baby of babyfotografie van jullie kindje die al een aantal maandjes jong is  of als je zwanger bent is een lifestyle fotosessie erg leuk om voor te kiezen. De foto's worden in jullie eigen huis gemaakt dit maakt de foto's alleen maar persoonlijker. Je hoeft je huis niet uit en hebt dus altijd alles bij de hand en ik probeer me zoveel mogelijk aan te passen aan het ritme van jullie als gezin of jullie wensen.

Informatie over de fotosessie

Voor een spontane en ongedwongen fotosessie op een afgesproken buitenlocatie of bij jullie thuis kun je ook een afspraak bij me maken. De zomer en lente zijn natuurlijk prachtig om buiten te fotograferen maar de herfst en winter zijn ook erg mooie jaargetijden om foto's te maken. De locatie is mede erg bepalend voor het eindresultaat van de fotoreportage. Een mooie natuurlijke omgeving zoals bijvoorbeeld de Katshaar of het Bargerveen, de Daolertuun maar ook het bos is altijd leuk. Een wat meer stoere omgeving met oude gebouwen, stoere elementen enz is ook echt een aanrader. In overleg bepalen we samen een geschikte locatie. 

Ik maak op locatie fotoreportages van kinderen, gezinnen, families maar ook voor een loveshoot, zwangerschapsfotografie of een leuke fotosessie samen met je vriendinnen kun je een afspraak bij me maken. Het is als je nog een baby hebt ook erg leuk om voor een lifestylereportage bij jullie thuis te kiezen. Dit is niet hetzelfde als een newbornreportage maar zeker zo leuk. Ik leg dan alle momenten van jullie vast in jullie eigen vertrouwde omgeving. Lekker knuffelen op de bank met de baby, zittend op jullie bed of misschien wel op een andere leuke plek in jullie huis. Samen kijken we welke plekjes het meest geschikt zijn. Je hoeft hiervoor echt geen VT-wonen huis te hebben, het is juist erg leuk om jullie huis erbij vastgelegd te hebben. De sfeer, de interactie tussen jullie als gezin, het babykamertje. Dit zijn allemaal details die prachtig zijn om vast te laten leggen tijdens de fotoreportage.
 

Kledingtips

Voor het maken van fotoreportage is het mooi om kleding te dragen in kleuren die bij elkaar passen. Het is belangrijk dat je je prettig voelt in wat je draagt, dit is het allerbelangrijkste. Kijk welk kleurenpallet je het meeste aanspreekt en pas de kleuren van je kleding hierop aan. Ik kan jullie hierin adviseren mochten jullie dit prettig vinden. Natuurlijke tinten zoals bruin, grijs, ecru en groen zijn mooi. Ook zijn de meer “vergrijsde” tinten mooi in blauw, roze, groen. Dit kun je prima combineren met jeans en naturelle tinten. Wollige stoffen, truien, vesten etc zijn ook altijd erg mooi.