LOCATIE & LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Voor een spontane en ongedwongen fotosessie op een afgesproken buitenlocatie of bij jullie thuis kun je ook een afspraak bij me maken.

De locatiesessies zijn ideaal voor gezinsfotografie, familiefotografie maar ook voor loveshoots, zwangerschapsfotografie of een leuke fotosessie samen met je vriendinnen. En dit kan in ieder jaargetijde! De zomer en lente zijn natuurlijk prachtig maar de herfst en winter zijn ook erg mooie jaargetijden om foto's te maken.  De locatie is mede erg bepalend voor het eindresultaat van de foto's. Een mooie natuurlijke omgeving zoals bijvoorbeeld de katshaar of het bargerveen maar ook het bos is altijd leuk maar een wat meer stoere omgeving met oude gebouwen, stoere elementen enz is ook echt een aanrader. In overleg bepalen we samen een geschikte locatie. 

 

Wanneer je graag je gezin in jullie eigen omgeving vastgelegd wilt hebben kun  je ook voor een locatiesessie kiezen want dan kom ik bij jullie thuis voor een fotosessie. Ook voor je pasgeboren baby of baby van al een aantal maandjes jong  of als je zwanger bent is een lifestyle fotosessie  erg leuk om voor te kiezen. De foto's worden in jullie eigen huis gemaakt dit maakt de foto's alleen maar persoonlijker. Je hoeft je huis niet uit en hebt dus altijd alles bij de hand en ik probeer me zoveel mogelijk aan te passen aan het ritme van jullie als gezin of jullie wensen.
 

De mogelijkheden en kosten van een locatiesessie zijn afhankelijk van jullie wensen. Onder investering vind je meer informatie over de prijzen voor locatiefotografie die ik hanteer. 


Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om zo een beeld te krijgen van wat ik tot nu toe heb gemaakt. 

Als er toch nog vragen zijn of je wilt een afspraak maken, mail me gerust op info@aggesoes.nl