CONTACT

130865759_4867944813276760_2372866668502

Agnes Bos

06 53236403

info@aggesoes.nl

KVK-nummer:75816288

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Hallo, ik ben Agnes, getrouwd met Christian, mama van Mirthe (2005) en we wonen samen met onze beestjes in op dit moment nog in Schoonebeek, een dorpje in de omgeving van Emmen (Drenthe).

We zijn bezig met het bouwen van een nieuwe woning welke hopelijk eind 2021 klaar zal zijn. Deze zal in Emmen (Delftlanden) gebouwd worden en voorzien zijn van een heerlijke studio voor mijn fotografie. Tijdelijk zullen we een woning in Schoonebeek huren waardoor ik even alleen maar op locatie kan fotograferen. De pure portretten maak ik dus vanaf maart 2021 bij jullie thuis, ik neem alles wat nodig is mee, ik heb alleen een beetje ruimte nodig om een kleine setting te maken.

Natuurlijk kunnen de gezinsreportages, familiereportages, newbornreportages en alle andere reportages op locatie gewoon doorgaan zoals voorheen.

 

Fotograferen is mijn passie, al jaren! In 2009 heb ik de stap gezet om als zelfstandig fotograaf te beginnen en heb ik me ingeschreven bij het KvK. Heerlijk om van je passie je beroep te kunnen maken!
Ik heb al aardig wat ervaring inmiddels zowel met studiofotografie, newbornfotografie, locatiefotografie maar ook zakelijke fotoreportage en schoolfotografie. Ik vind het geweldig om te fotograferen en al die mooie momenten voor altijd vast te leggen. Foto's zijn zo waardevol, dit wordt nogal eens onderschat omdat we tegenwoordig best veel foto's maken met onze telefoon, even snel een mooi moment vastleggen. Heel belangrijk om te doen maar zo af en toe is het ook wel heel fijn om echt professionele foto's te laten maken omdat dit de foto's zijn die je aan de wand hangt, in een album doet of kado geeft aan opa en oma. 

Volg je me al op social media?

Hier vind je altijd de nieuwste updates en foto's

 

 

Ik fotografeer in de omgeving van Schoonebeek, Emmen, Coevorden, Klazienaveen, Dalen, Erica, Nieuw-Amsterdam, Veenoord,  Hardenberg, Assen, Zwolle, Drenthe, Groningen, Overijssel.​