CONTACT

MIREILLE DROSTE PHOTOGRAPHY_-7.jpg

06 53236403

info@aggesoes.nl

KVK-nummer:75816288

Postadres:
Griendzoom 12
7813 DN Emmen

Hallo, ik ben Agnes, getrouwd met Christian, mama van Mirthe (2005) en we wonen sinds kort iin Emmen (Delftlanden) waar we een nieuwe woning hebben gebouwd met een heerlijke studio voor mijn fotografie. De studio is nog niet helemaal af maar gelukkig is het prachtig weer waardoor we minder afhankelijk zijn van de studio. De pure portretten maak ik op dit moment nog bij jullie thuis, ik neem alles wat nodig is mee, ik heb alleen een beetje ruimte nodig om een kleine setting te maken.

Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor gezinsreportages, familiereportages, newbornreportages en alle andere reportages op locatie.

 

Fotograferen is mijn passie, al jaren! In 2009 heb ik de stap gezet om als zelfstandig fotograaf te beginnen en heb ik me ingeschreven bij het KvK. Heerlijk om van je passie je beroep te kunnen maken!
Ik heb al aardig wat ervaring inmiddels zowel met studiofotografie, newbornfotografie, locatiefotografie maar ook zakelijke fotoreportage en schoolfotografie. Ik vind het geweldig om te fotograferen en al die mooie momenten voor altijd vast te leggen. Foto's zijn zo waardevol, dit wordt nogal eens onderschat omdat we tegenwoordig best veel foto's maken met onze telefoon, even snel een mooi moment vastleggen. Heel belangrijk om te doen maar zo af en toe is het ook wel heel fijn om echt professionele foto's te laten maken omdat dit de foto's zijn die je aan de wand hangt, in een album doet of kado geeft aan opa en oma. 

Volg je me al op social media?

Hier vind je altijd de nieuwste updates en foto's

 

 

Ik fotografeer in de omgeving van Schoonebeek, Emmen, Coevorden, Klazienaveen, Dalen, Erica, Nieuw-Amsterdam, Veenoord,  Hardenberg, Assen, Zwolle, Drenthe, Groningen, Overijssel.​